Home

Electronic Payment Systems


Eldeco B.V. is importeur voor Nederland en België van Crane Payment Innovations, kortweg CPI. CPI omvat verschillende merken.


- NRI (National Rejectors Incorporated, GmbH) is al meer dan 70 jaar actief als producent van betaalsystemen. NRI ontwikkelde de eerste electronische munttester in 1972.

Sindsdien heeft het bedrijf vele munttesters, geldwisselaars en hoppers voor verschillende toepassingen geproduceerd. De produkten van NRI worden geproduceerd in Buxtehude, Duitsland. Sinds 1985 is NRI onderdeel van CPI.


- CashCode begon in 1991 met de ontwikkeling van biljetlezers. In 2000 maakte CashCode de eerste FrontLoad biljetlezer. Tegenwoordig heeft CashCode meerdere lezers voor zowel vaste biljet breedte (fixed-width) als variabele breedte in het programma. De CashCode apparatuur wordt geproduceerd in Toronto, Canada. In 2006 kwam CashCode bij CPI.


- Telequip is gespecialiseerd in uitgifte systemen voor munten. Het bedrijf maakt deze producten, die met name in de retail markt worden ingezet, sinds 1974. Telequip heeft een lange historie met betrouwbare en duurzame produkten. Sinds 2010 is Telequip onderdeel van CPI.


- MoneyControls is sinds midden jaren 60 producent van o.a. biljetlezers en munttesters. MoneyControls heeft verschillende zeer succesvolle produkten in het programma, zoals de Universal en Cyclone hoppers of de Ardac Elite biljetlezer. In 1996 introduceerde MoneyControls het ccTalk protocol dat inmiddels tot een industrie standaard is uitgegroeid. MoneyControls is sinds 2010 onderdeel van CPI.


- MEI ontwikkelde in de jaren 60 de eerste electronische munttester, gevolgd door de eerste electronische contactloze biljetlezer. Recenter zijn diverse contactloze oplossingen, vending software oplossingen en biljet recycling onderdeel van het portfolio. In december 2013 werd MEI onderdeel van Crane Payment Solutions (CPS) waarmee het huidige Crane Payment Innovation (CPI) werd gevormd.


Eldeco kan zeer veel verschillende betaal oplossingen aanbieden.

Neem gerust contact met ons op voor keuze van het juiste betaalsysteem.


Een kleine greep uit ons assortiment vind u hier:

MunttestsystemenMunttesters en Sorteerders

Biljetlezer  Biljet Betaalsystemen

HoppersMunthoppers en Uitgifte systemen

Cash bagSaf_Custodian.pdf

PenningenPenningen

Cashless

Cashless systemen

productkiezer

Veel gestelde vragen

FAQ