Home

Diverse uitvoeringen

geeft de operator de keus op welke wijze zij hun geld willen accepteren. Dit kan zijn contant, elektronisch -via bankpas ( credit / debet)- of via smart phone / watch.


Compact ontwerp

integreert naadloos met de bestaande hardware, geen aanpassing van de machine nodig.


Verbeterd LCD scherm

 Hoge helderheid en resolutie weergave met tevens als optie  meldingen in andere taal, grafische beelden en lopende teksten.


Helder verlicht  pad

Geeft aan de richting en positie waar de klant zijn of haar betaalpas kan plaatsen. (alleen bij de e-Choice4 en e-Choice5)


CPI cashless systemeneChoice1


Meest simpele uitvoering met als taak het accepteren van NFC betalingen, Dit kan via contactloze (debet of credit) kaart . Maar ook via de smart phone/watch zoals android Pay™, Apple Pay™ en Samsing Pay™.


eChoice4


Accepteert net als de eChoice1 alle NFC betalingen, Tevens kan gekozen worden voor contact betaling door de kaart in de lezer te plaatsen. Voor klanten buiten Europa bestaat ook nog de mogelijkheid een betaling te doen via de magnetische sensor waar de kaart langs getrokken moet worden.
eChoice5


Accepteert alle vormen van electronische betalingen inclusief contant geld in de vorm van biljetten wanneer de lezer aan een MEI biljetlezer is gekoppeld.


MEI EASITRAX Advance 5000


Deze modular uitbreidbare telemeter is essencieel voor het verwerken van credit en debet kaarten en electronische betalingen. Tevens worden de telemetrische data (eva-dts) verzameld om ze op ingestelde tijden of realtime  te verzenden